Genieten op de camping van De Kersengaard

 

Verblijven bij De Kersengaard is genieten van alles wat Zuid-Limburg te bieden heeft.
Lees verder voor meer informatie over de camping.

Sinds februari 2016 verhuren wij ook een vakantiewoning

Genieten van een prachtig uitzicht over het Limburgs landschap met het comfort van een vakantiewoning? Dat is nu ook mogelijk op Camping de Kersengaard.

 

Lees meer over onze vakantiewoning ›

Het Kampeerterrein

Het terrein biedt plaats voor 15 kampeerplekken. De plekken zijn ruim en bieden de mogelijk om de auto bij de caravan te parkeren. Op de camping is één watertappunt aanwezig. Alle plaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroomaansluitingen.

 

Aan de bovenzijde van de camping is een gezellig zit/picknick hoekjes ingericht waar men een vrij uitzicht heeft. In de aanliggende wei lopen meestal koeien om het plaatje compleet te maken.

De Recreatieruimte

Er is een mooie verwarmde recreatieruimte aanwezig met een aantal tafels met stoelen en een zitbank. Hier bevinden zich spelletjes en boeken voor jong en oud. U kunt ook gebruik maken van de koel/vrieskast.

 

Tevens is er gratis WI-FI aanwezig op het gehele kampeerterrein.

Het Sanitair

Onze verwarmde sanitaire ruimte is voorzien van: 4 toiletten, 1 urinoir, 3 douches voorzien van regelbare thermostatische kraan, losse wasbak met stroompunt en 1 afsluitbare wasplaats met wasbak. Bij de ingang van het sanitaire gebouw is een hoekje ingericht waar veel folders en kortingscouponnen liggen van de omgeving.

 

U kunt gebruik maken van de wasmachine en centrifuge (wasmachine tegen betaling). Tevens is er een overdekte afwasplaats met twee spoelbakken. Het afval kunt u gescheiden weggooien in de gesloten containers. Er is ook een stortplaats aanwezig om uw chemisch toilet te ledigen.

Tarieven 2024

De camping is geopend vanaf 15 maart tot en met 31 oktober. De kosten voor een standaard standplaats voor 2 personen bedraagt € 22,60 excl. toeristenbelasting (€ 2,20 per persoon per nacht). Dus € 27,- per nacht.

 

Een extra persoon kost € 7,50 per nacht incl. toeristenbelasting.
Komt u alleen? Natuurlijk bent u ook dan van harte welkom. U betaalt dan (€ 18,80 + € 2,20 toeristenbelasting =) € 21,-.

 

De standaard plaatsen zijn incl. 6 ampère stroom en douche. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en kosten € 0,50 per nacht. Vertrek tot 12.00, anders zijn hier extra kosten aan verbonden.

Reserveer nu ›